Smart Home Monitor

Denne funksjonen er kun tilgjengelig i Kaspersky Plus og Premium.

Vi har forbedret funksjonen og fikset problemer med driften på Android 11-12.x-versjoner, slik at du kan nyte funksjonen Smart Home Monitor uten begrensninger.

Funksjonen Smart Home Monitor viser enheter som er koblet til det trådløse hjemmenettverket ditt. Ved hjelp av denne funksjonen kan du hindre at uautoriserte enheter kobler seg til nettverket ditt, og du kan sjekke beskyttelsestilstanden til enhetene som er tilkoblet nettverket.

Flere enheter kan være koblet til det trådløse hjemmenettverket ditt. Noen kan fange opp passordet ditt eller hacke seg inn i Wi-Fi-nettverket ditt for å få gratis internett eller for å få tilgang til dataene dine. Kaspersky-appen kan hjelpe deg raskt å finne ut om nye enheter som kobles til hjemmenettverket ditt.

Når enheten kobles til et Wi-Fi-nettverk, spør Kaspersky-appen om du vil se andre enheter som er koblet til dette nettverket. Hvis du velger Ja, vil appen vise en liste over enhetene som er koblet til dette nettverket og vise et varsel hvis en ny enhet kobler seg til. På den måten kan du overvåke det trådløse hjemmenettverket ditt og beskytte alle tilkoblede enheter og data.

Så lite som én usikret enhet i det trådløse nettverket kan sette alle andre enheter i fare. Ved å bruke Kaspersky-appen kan du gå til My Kaspersky og installere Kaspersky-applikasjoner på alle enhetene dine for å beskytte dem.

Slik installerer du Kaspersky-appen på den andre enheten (hvis du har kjøpt et abonnement på flere enheter):

1. Trykk på Smart Home Monitor på hovedfunksjonsskjermen, og trykk deretter på navnet på enheten du vil dele abonnementet med.

Et vindu med informasjon om denne enheten åpner.

2. I delen I abonnementet ditt seksjonen, trykk på Kaspersky appen
  3. På skjermen som vises, trykker du på Send kobling

Et systemvindu med alternativer for deling via lenke vises.

4. Åpne lenken på enheten du ønsker å installere Kaspersky-appen på.

Nå kan du laste ned appen, og deretter blir du automatisk logget på My Kaspersky-kontoen din.

Hvis mer enn tusen enheter er koblet til et Wi-Fi-nettverk og nettverket overvåkes av Kaspersky-appen, kan appen fungere sakte. Vi anbefaler ikke å overvåke offentlige trådløse nettverk.

I dette avsnittet

Slå på overvåking av enheter i nettverket ditt

Slå av overvåking av enheter i nettverket ditt

Vise enheter i nettverket ditt

Hva om en ukjent enhet kobler seg på det trådløse hjemmenettverket ditt